De BètaTechniekdag neemt je mee in het thema Zien, Maken, Doen. Je vindt er workshops, demonstraties en informatiestands van leermiddelen, onderwijsorganisaties en koplopers uit het onderwijs.

Je kunt er hands-on aan de slag met proefjes, werkstukken en nieuwe leermanieren. De Bètatechniekdag is onmisbaar voor inspiratie, nascholing en werkplezier voor de bètadocent van het VO. Hij is in het bijzonder gericht op het tweedegraads vakgebied en wordt georganiseerd door de NVON.

Op 23 maart word in het congrescentrum Bouw & Infra Park te Harderwijk de Bètatechniekdag gehouden voor bètadocenten en toa's in het voortgezet onderwijs. De focus ligt op het tweedegraads vakgebied, en de dag heeft een bètabreed programma. De Bètatechniekdag wordt georganiseerd door de NVON, de Nederlandse Vereniging voor het Onderwijs in Natuurwetenschappen. Binnen het thema Zien, Maken, Doen krijgen docenten in drie workshoprondes nascholing aangeboden binnen hun vakgebied. Er is een groot workshopaanbod waaruit je zelf een keuze kunt maken; van didactische middelen tot hands-on proefjes. Daarnaast zijn er lezingen en een infomarkt met leermiddelen. Genoeg te zien, maken en doen dus! Kijk voor het volledige programma op www.betatechniekdag.nl De inschrijving is geopend!