Advertorial

Op 22 & 23 april is de RAI Amsterdam omgetoverd tot een Techniek carrière-walhalla. Ben jij student, starter of (young) professional en zoek je jouw droombaan? Daar is De Techniek Carrièrebeurs dé plek voor.


Op vrijdag 22 april opent de CEO van Picnic, Michiel Muller, samen met onze gastvrouw Gwen van Poorten de beurs. Ontmoet na de opening meer dan 150 topwerkgevers, zoals Heijmans, Arcadis, Royal HaskoningDHV, Port of Rotterdam, Boskalis, Damen, ProRail en vele anderen.

Volg één van de 80 carrièregerichte workshops over bijvoorbeeld ‘Techniek in de luchtvaart’, ‘Bim-techniek’ en ‘Vrouwen in de techniek’. Laat tussen het netwerken door je CV checken door één van de professionals en sluit je dag af met een gloednieuwe foto voor op je LinkedIn pagina, gemaakt door een ervaren fotograaf.

Ook voor studenten, starters en (young) professionals in de IT branche is er genoeg te doen en te beleven. Onder andere Deloitte, Ordina, Capgemini, CGI en Chipsoft staan met een mooie stand op de beurs en ook zijn er IT gerelateerde workshops te volgen.

 

Match&Meet

Kan jij niet wachten tot De Techniek Carrièrebeurs op 22 & 23 april en wil je nu al in gesprek met topwerkgevers, of wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt?

Match&Meet is dé online matchingtool waardoor jij voorafgaand aan- en tijdens De Techniek Carrièrebeurs in contact kunt komen met de 150 topwerkgevers en opleidingen.

Schrijf je gratis in voor De Techniek Carrièrebeurs, maak aansluitend een Match&Meet profiel aan en profiteer van héél veel Match&Meet voordelen! Je bepaalt bijvoorbeeld zelf met welke werkgever je niet gematcht wilt worden, je maakt kans om voor de beurs in gesprek te komen met topwerkgevers én met jouw Match&Meet profiel val je sneller op bij de recruiters. Kortom: jouw kansen om aangenomen te worden bij een topwerkgever worden dankzij Match&Meet vergroot.

Begin april kan je De Nationale Carrièrebeurs app downloaden, zodat jij gemakkelijk jouw match(es) aan de desbetreffende werkgever(s) en/of opleiding(en) in hun stand kan laten zien. Ook vind je in de app een overzicht van alle 80 + workshops en blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom De Techniek Carrièrebeurs.

Meer informatie en aanmelden.

Vond je dit een interessant artikel, abonneer je dan gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief.