Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is de beroepsorganisatie van 20.000 ingenieurs in Nederland. De doelstelling van de vereniging is om ingenieurs te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling en hun een platform te bieden voor ontwikkeling, profilering, zichtbaarheid en ontmoeting. Hiertoe verbindt KIVI ingenieurs van student tot professional met elkaar, met bedrijven en met de maatschappij.

De Ingenieur, uitgegeven door het KIVI, is hét special interest-magazine over technologie voor iedereen met een passie voor techniek en tevens het grootste online ingenieursplatform van Nederland. Dit is dé plek waar technisch Nederland naartoe komt om het laatste nieuws te lezen uit de sector en waar naar nieuwe uitdagingen wordt gezocht.
 

De Ingenieur Storytelling

In de huidige, oververhitte arbeidsmarkt wordt technisch talent overspoeld met opties. Hoe val je als werkgever op tussen al het aanbod aan banen? Storytelling kan je helpen om een aantrekkelijk en krachtig werkgeversmerk te bouwen. Jouw employer brand wordt verteld op jouw eigen pagina binnen De Ingenieur. Deze wordt gelinkt met het gehele platform van De Ingenieur, waar alle vacatures, artikelen en advertorials over jouw bedrijf samenkomen.

De onafhankelijke redactie van De Ingenieur brengt jouw bedrijfscultuur en missie op papier en het scherm tot leven. Benieuwd hoe andere bedrijven dat hebben gedaan, neem hier vast een kijkje.

Voor informatie over adverteren middels off - en online campagnes, de digitale nieuwsbrief en in het technologiemagazine De Ingenieur, kunt u contact opnemen met: sales@kivi.nl. Gemakshalve treft u bijgaand de Mediakit 2022 aan.

Graag leren we jullie kennen, contact opnemen kan te allen tijde via onderstaande contactgegevens. We zien uit naar een gezellige en leerzame samenwerking.

Voor informatie over adverteren middels off - en online (arbeids) campagnes, de digitale nieuwsbrief en in het technologiemagazine De Ingenieur, kunt u contact opnemen met:

 

 

 

Pascal van der Molen
sales@kivi.nl 
T 070 - 3919 827

  Afbeeldingsresultaat voor twitter logo


  om je in te schrijven voor de digitale nieuwsbrief van De Ingenieur. 

  voor de Mediakit 2024.

  voor de Mediakit 2023. 

  om je in te schrijven voor de digitale nieuwsbrief van KIVI.