Volg je een opleiding op het gebied van techniek, wetenschapscommunicatie of journalistiek en zoek je een uitdagende stageplek? Reageer dan op deze vacature bij De Ingenieur.

De Ingenieur, het oudste en meest vooraanstaande maandblad over techniek in Nederland, is op zoek naar versterking in de vorm van een redactiestagiair. Passie voor geschreven journalistiek is een vereiste en je moet natuurlijk ook van techniek houden.  

Als stagiair zul je volwaardig meedraaien op de redactie. Dat betekent dat je onder meer onderwerpen aandraagt, nieuwsberichten schrijft, research verricht, op pad gaat, verhalen maakt en beeld uitzoekt. Je zult volop de kans krijgen je talenten te ontwikkelen.

 
Ben jij nieuwsgierig van aard, gefascineerd door de wereld van de techniek en wil je je ontwikkelen in de schrijvende journalistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Specifieke vaardigheden:
-    een vlotte pen
-    nieuwsgierig naar hoe dingen werken
-    een neus voor nieuws
-    goed kunnen functioneren op een kleine redactie

De stageplek is op korte termijn beschikbaar. De standplaats is Den Haag. Wij bieden een stagevergoeding.

De Ingenieur is hét technologieplatform van Nederland, uitgegeven door het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI)De Ingenieur schrijft over de nieuwste technologische ontwikkelingen en de maatschappelijke betekenis ervan. Het platform bestaat uit een maandelijks tijdschrift, een actieve nieuws-website, een digitale nieuwsbrief en sociale media.

Vragen en/of je motivatiebrief en CV kun je richten aan hoofdredacteur Pancras Dijk, pancras.dijk@ingenieur.nl, telefoon 070 391 9885.

Vond je dit een interessant artikel, abonneer je dan gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief.