Advertorial

Op 9 en 10 maart 2022 organiseren InfraTech en Matexpo, twee toonaangevende vakbeurzen in Nederland en België op het gebied van bouw en infrastructuur, de tweede editie van de vakbeurs Techni-Mat. Techni-Mat is een vakbeurs voor alle spelers binnen infra & ruwbouw en is het verzamelpunt van knowhow voor de sector en focust op technieken en materialen. Met als producten en diensten: bouwmaterialen, infra, speciale technieken en technologieën en innovaties.

 

De tweede editie belooft een veelbelovende editie te worden, met meer dan 120 exposanten die zich inschreven voor deelname en een uitgebreid programma met diverse infosessies en seminars die inspelen op actuele onderwerpen.

 

Bezoekers & exposanten

De beurs richt zich specifiek op aannemers uit de algemene bouw en wegenbouw, technisch directeurs, aankopers, calculatoren, werf- en projectleiders, algemene directie, overheden (technische diensten van steden & gemeenten, provincies en gewesten) en private opdrachtgevers.

Er worden zo’n 120 standhouders verwacht. De exposanten zijn fabrikanten en exclusieve verdelers van technieken & materialen voor funderingen, ruwbouw en buitenafwerking, materialen en infrastructuur voor de openbare ruimte en wegtechnieken, technieken en materialen bestemd voor tunnels, riolering en energieproductie en -distributie. Maar ook gespecialiseerde aannemers, ingenieursbureaus en branche organisaties.

De actuele exposantenlijst en de plattegrond zijn terug te vinden op de website van Techni-Mat.

 

Programma

Op 9 en 10 maart kunt u kennis en inspiratie opdoen door middel van een uitgebreid programma met diverse infosessies, seminars en workshops die ingaan op belangrijke thema’s binnen de infra en ruwbouw sector.

Het programma wordt samengesteld in samenwerking met onder andere Confederatie Bouw, Bouwunie, BGO-OBAC, AquaFlanders, OCW en FEDBETON.

 

Techni-Mat Awards

Naast de infosessies worden op woensdag 9 maart om 18.00 uur de tweede Techni-Mat Awards uitgereikt in samenwerking met Louwers Mediagroep. Er worden drie categorieën onderscheiden: Sustainability Award, Technical Award en Audience Award. De exposant met de meeste publieksstemmen ontvangt de Audience Award.

 

Bezoek Techni-Mat!

U kunt Techni-Mat gratis bezoeken op 9 en 10 maart 2022 in Kortrijk Xpo, België. Met uw registratie heeft u toegang op beide beursdagen, catering en toegang tot alle infosessies, Techni-Talks en awards uitreiking. Registreer voor een gratis bezoek met toegangscode KIVI.

Kijk voor meer informatie op  www.techni-mat.eu

 

 

 

 

 

Vond je dit een interessant artikel, abonneer je dan gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief.