Advertorial

Op 22 & 23 maart is de RAI Amsterdam voor de 26e keer omgetoverd tot een Techniek carrière-walhalla.


Ben jij student, starter of (young) professional en wil jij je oriënteren op de arbeidsmarkt, je (nieuwe) droombaan vinden en/of oneindig netwerken? Daar is De Techniek Carrièrebeurs dé plek voor.

Ontmoet op de 26e editie ruim 300 topwerkgevers, zoals ProRail, KLM, Movares, Essent, Nordex, Alliander, CBRE en vele anderen en verdiep je kennis bij één (of zoveel je wilt) van de 100 carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops.

Laat tussen het netwerken door je CV checken door één van de professionals en sluit je dag af met een gloednieuwe foto voor op je LinkedIn pagina, gemaakt door een ervaren fotograaf. Ook voor studenten, starters en (young) professionals in de IT branche is er genoeg te doen en te beleven. Onder andere Bol.com, Capgemini, UWV, Sogeti, Chipsoft en Ordina staan met een mooie stand op de beurs en óók zijn er IT gerelateerde workshops te volgen.

Download je gratis e-ticket voor De Techniek Carrièrebeurs via carrierebeurs.nl of download de Carrièrebeurs app.
 

Match&Meet

Kan jij niet wachten tot De Techniek Carrièrebeurs op 22 & 23 maart en wil je nu al in gesprek met topwerkgevers, of wil je op de beurs zelf precies weten met welke werkgever jij een match hebt? Match&Meet is dé online matchingtool waardoor jij voorafgaand aan, tijdens- en na De Techniek Carrièrebeurs in contact kunt komen met de 300 deelnemende topwerkgevers en opleidingen. Schrijf je gratis in voor De Techniek Carrièrebeurs, maak aansluitend een Match&Meet profiel aan en profiteer van heel veel voordelen! Zo bepaal jij zelf met welke werkgever je niet gematcht wilt worden, vergoot je de kans om voorafgaand aan de beurs in contact te komen met topwerkgevers én je valt sneller op bij recruiters. Kortom: met Match&Meet vind jij jouw droombaan op De Techniek Carrièrebeurs gegarandeerd sneller!

Vond je dit een interessant artikel, abonneer je dan gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief.