Oproep

De redactie van De Ingenieur is op zoek naar techniektalenten onder de 35. Ben jij of ken jij een jonge ingenieur die echt iets bijzonders doet? Meld jezelf of die ander aan voor de special Techniektalent in het komende novembernummer.

Op je dertigste een project leiden met honderd medewerkers. Vlak na je afstuderen al drie patenten op je naam hebben. Een startup beginnen op basis van jouw slimme idee. Er zijn ontelbaar veel manieren waarop jonge ingenieurs uitblinken.

Wij zijn op zoek naar deze mensen en hun verhalen. In het novembernummer van De Ingenieur zetten wij de jonge talenten uit de techniekwereld in het zonnetje. We  portretteren de mensen die, ieder op hun eigen manier, elke dag keihard werken om de wereld een beetje beter te maken.

Concreet: we zoeken talentvolle ingenieurs (of mensen van een soortgelijke bèta-opleiding) van onder de 35. Mensen die echt iets bijzonders doen; iets nieuws of gedurfds. Tip de redactie uiterlijk 18 september via ons e-mailadres redactie@ingenieur.nl. Vermeld:
 

  • Naam
     
  • Functie
     
  • Opleiding
     
  • Wat maakt deze persoon bijzonder? Wat heeft hij/zij gepresteerd/geïnitieerd? (Kom vooral met persoonlijke verhalen/anekdotes).


Portretten

Lees hier onze portretten van de Techniektalenten van 2016, 2017, en 2018 (pdf-bestanden).


Illustratie Marcel Groenen

Vond je dit een interessant artikel, abonneer je dan gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief.