evenement

Waarmee houdt een ingenieur zich eigenlijk bezig? Op die vraag geven een aantal van de beste ingenieurs van het land op 2 oktober in het KIVI-gebouw een antwoord. Zorg dat je erbij bent en laat je inspireren!
 

Lees alles over het evenement in ons dossier Inspirerende Ingenieurs!


Het eerste weekend van oktober openen door het hele land universiteiten, bibliotheken, musea, ziekenhuizen en onderzoeksinstellingen hun deuren om aan een breed publiek een beeld te geven van de stand van technologie en wetenschap.

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs doet natuurlijk ook mee aan dit Weekend van de Wetenschap. Zondag 2 oktober komen er de hele dag door toonaangevende ingenieurs vertellen over de coole, baanbrekende en inspirerende projecten waarvoor ze zich inzetten.

Het programma is gratis toegankelijk en geschikt voor jong en oud. Er zijn broodjes te krijgen, er is een boekenmarktje en in een spannende quiz zijn mooie prijzen te winnen.

Benieuwd wie er allemaal langskomen om te vertellen? Kijk dan snel in het Dossier Inspirerende Ingenieurs. En meld je meteen aan!

 

Inspirerende Ingenieurs
2 oktober van 10.00 uur tot 15.00 uur
KIVI-gebouw, Prinsessegracht 23, Den Haag
 


Beeld: Depositphotos

Vond je dit een interessant artikel, abonneer je dan gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief.