Advertorial

Geïnteresseerd in de intelligentie achter de grootste sluis ter wereld? Of wil je weten welke methodes er zijn om een brug van op afstand te bedienen? Bij Agidens kom je het te weten.   

De grootste sluis ter wereld ligt sinds kort in de Antwerpse Haven. Eén druk op de knop en de sluis treedt in werking. “Maar om dat te laten gebeuren, is er heel wat intelligentie en rekenkracht nodig,” zegt Weslie Saarloos van Agidens, dat bedrijf is onder andere gespecialiseerd in infrastructuurautomatisering en zoekt nieuwe medewerkers omwille van de sterke groei. 

“We zijn momenteel een volledig nieuw team aan het opzetten in Nederland,” zegt Weslie, die project manager is voor Agidens Infra Automation in Nederland. “We zijn immers bezig met de automatisering van verschillende grote en kleinere infrastructuurconstructies. Zo zetten we bijvoorbeeld de vernieuwde Beatrixsluis in beweging. Maar we automatiseren ook andere kunstwerken zoals bruggen, pompgemalen, spoornetwerken en tunnels.”   

Automatisering, hydraulica, mechanica,…

Omwille van die vele projecten is Agidens dus op zoek naar nieuwe medewerkers in Nederland. Weslie Saarloos: “Met Agidens nemen we verschillende disciplines voor onze rekening. Het kan gaan om conceptueel ontwerp, automatisering, mechanica, hydraulica of bijvoorbeeld elektronica. Dus zijn we ook op zoek naar verschillende mensen die samen met ons vorm willen geven aan de infrastructuur van de toekomst. Specifiek in Nederland staan er een aantal mooie projecten op het programma voor de komende jaren, dus we gaan hier bij Agidens een leuke en uitdagende periode tegemoet.”

Geïnteresseerd? Lees meer.

Vond je dit een interessant artikel, abonneer je dan gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief.