Volg je een opleiding op technisch of journalistiek gebied en zoek je een uitdagende stageplek? Reageer dan snel op deze vacature bij De Ingenieur!

De Ingenieur is op zoek naar versterking van de redactie in de vorm van een redactiestagiair. Passie voor journalistiek en techniek is een vereiste, evenals een goede pen. 

De Ingenieur is het technologieplatform van Nederland, uitgegeven door het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI). De Ingenieur schrijft over de nieuwste technologische ontwikkelingen en de maatschappelijke betekenis ervan. Het platform bestaat uit een maandelijks tijdschrift, een actieve nieuws-website, een digitale nieuwsbrief en sociale media.

Als stagiair zul je volwaardig meedraaien op de redactie. Dat betekent dat je onder meer onderwerpen aandraagt, nieuwsberichten schrijft, research verricht, verhalen maakt en beeld uitzoekt. Je zult volop de kans krijgen je talenten te ontwikkelen.
 
Ben jij nieuwsgierig van aard, gefascineerd door de wereld van de techniek en wil je je ontwikkelen in de schrijvende journalistiek? Dan zijn we op zoek naar jou.

Specifieke vaardigheden:
-    een vlotte pen
-    nieuwsgierig naar hoe dingen werken
-    een neus voor nieuws
-    goed kunnen functioneren op een kleine redactie

De stageplek is op korte termijn beschikbaar. De standplaats is Den Haag. Wij bieden een stagevergoeding.

Vragen en/of je motivatiebrief en CV kun je richten aan hoofdredacteur Pancras Dijk, pancras.dijk@ingenieur.nl, telefoon 070 391 9885.

Vond je dit een interessant artikel, abonneer je dan gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief.