Blog Nuna8

Vandaag is het dan eindelijk zover: de productie van de nieuwste zonnewagen van het Nuon Solar Team gaat beginnen. Het is zondagavond als we gezamenlijk aankomen op onze slaapplek, en nadat Mark (onze teamleider) snel beslag heeft gelegd op het enige tweepersoonsbed ligt iedereen vroeg tussen de lakens om zich op te maken voor de nieuwe periode die gaat aanbreken. Voor het eerst in een unieke huisvesting: we slapen namelijk op een woonboot op een steenworp van onze productielocatie!

De woonboot heeft alleen één klein probleem: als alle drie de parttimers tegelijk werken zijn er te weinig slaapplekken. Een drietal teamleden slaapt dus bij ouders in de buurt. Ik moet zeggen, het is geen straf om weer eens door m’n ouders verwend te worden na een lange dag werken.

Drie maanden lang zal een team van vier fulltimers en drie parttimers (waaronder ik) bij Weimo High Quality Composites in Aalsmeer onze auto tot leven brengen, afgezonderd van de rest van het team dat nog in Delft zit. Voor de komende drie maanden zal ik, Bianca Koppen, jullie meenemen in mijn tijd bij het produceren van de snelste zonnewagen ter wereld: Nuna8! Wekelijks zal ik updates over voortgang, leuke weetjes over onze auto en goede verhalen uit het team geven in deze blog.

Vond je dit een interessant artikel, abonneer je dan gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief.