Elk jaar kunnen bezoekers van de Dutch Design Week hun ogen de kost geven. Cutting edge technologie, schitterende en verrassende kunstwerken en verkenningen van wat technologie in onze maatschappij betekent. Maar ook praktische tentoonstellingen over de toekomst van design. 

Dutch Design Week over de relatie tussen mens en techniek

Mens en technologie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar wat is dan de menselijke kant van technologie? De expositie Manifestations probeert die vraag te verkennen tijdens de Dutch Design Week. Vijftig jonge kunstenaars presenteren extreme, imposante en soms heel tedere exposities.

De relatie tussen mens en technologie

Afstudeerwerk op Dutch Design Week

De Graduationshow van de Design Academy in Eindhoven is dit jaar te zien in de oude melkfabriek van Campina in Eindhoven. De industriële entourage geeft het werk van de design-afstudeerders een rauw randje.

De afstudeershow

Hoe smart wordt ons home?

Huishoudelijke apparaten worden steeds ‘slimmer’ en zijn gekoppeld aan het internet. Maar wat betekent dit voor ons als bewoners van een huis? Over die vraag gaat de expositie en experience Home Smart Home van het VPRO Medialab tijdens Dutch Design Week.

De toekomst van slimme huizen