EUREKA

Het Nederlandse bedrijf Bugaboo, bekend van de kinderwagens, richt zich nu ook op de reiswereld met de Boxer. Dit modulair opgebouwde bagagesysteem is vooral gericht op comfortabel en praktisch reizen.

De beperkte productontwikkeling op het gebied van reiskoffers leidde de afgelopen jaren tot een reeks aan innovatieve ontwerpen. De ene koffer heeft een elektrische aandrijving voor de wielen, de ander kan mobieltjes en laptops opladen. Kinderwagenfabrikant Bugaboo introduceert nu het bagagesysteem Boxer.

 

 

Kinderwagen

De Bugaboo Boxer bestaat uit een basisframe met een aantal koppelbare bagagedelen. Het frame heeft twee wielen waarop de koffer is voort te trekken. Door twee extra wielen uit te klappen ontstaat een stabiel platform, waardoor de Boxer comfortabel en ergonomisch als een kinderwagen is te duwen.

Bij het indrukken van de hendel klappen deze twee wielen weer naar binnen.

 

Loskoppelen

De verschillende kofferdelen bestaan uit een cabinekoffer, inclusief binnentas die tevens dienst kan doen als schoudertas, een reiskoffer, laptoptas en organizer.

Deze verschillende delen zijn eenvoudig en snel aan elkaar of los te koppelen, bijvoorbeeld bij de securitycontrole, tijdens het boarden of onderweg. Het achterliggende idee is dat alle bagage tijdens het vervoeren bij elkaar zit, zonder gedoe met verschillende ruim- en handbagage.

Ook een jas is via een elastische riem aan de Boxer te bevestigen.

 

 

 

 

Vond je dit een interessant artikel, abonneer je dan gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief.